Termeni și condiții

ARENĂ

1. GENERAL

1.1. Pentru a participa la jocurile organizate de Arena de Airsoft este obligatoriu să fii membru înregistrat. 

1.2. Calitatea de membru începe la data înregistrării (vă puteți dezabona oricând din la profilul dvs accesand link-ul https://arenadeairsoft.ro/account/delete/).

1.3. Ca membru al Arenei de Airsoft, sunteți responsabil pentru corectitudinea informațiilor. Arena de Airsoft nu este responsabilă pentru plățile eșuate, adresele de e-mail, și / sau numerele de telefon. Toate modificările trebuie făcute prin intermediul profilului tău.

1.4. Toate întrebările clienților trebuie adresate pe site-ul Arena de Airsoft la secțiunea „Contact” sau la locația noastră.

1.5. Clientul este responsabil să se asigure că serviciile furnizate de Arena de Airsoft sunt potrivite pentru el și, dacă este necesar, confirmă problema cu medicul său. Participarea la jocuri este întotdeauna pe propriul dumneavoastră risc. Clientul se angajează să utilizeze dispozitivele și echipamentele în conformitate cu instrucțiunile oferite de instructor. Când intrați în zona de joc, urmați întotdeauna instrucțiunile de siguranță și tehnice date de instructor.

1.6. Din cauza riscului de rănire, copiii sub vârsta de 18 ani pot practica și participa la jocuri doar cu permisiunea scrisă a părinților.

1.7. O persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise va fi exclusă imediat din zona de joc.

1.8. În cazul unei încălcări a condițiilor acordului sau a prevederilor, Arena de Airsoft poate rezilia relația cu clienții fără notificare prealabilă și nu vor fi rambursate taxele clienților deja plătite.

2. SIGURANȚĂ

2.1. Din motive evidente, armele de foc și puștile reale sunt interzise (inclusiv pentru spectatori)

2.2. Ochelarii sunt obligatorii, deoarece în joc se folosesc replici de airsoft. Ochelarii trebuie să protejeze 100% din ochi.

2.3. In cazul in care clientul vine cu echipamentul propriu este total responsabil pentru calitatea si utilizarea lor.

2.4. Încălcarea regulilor va fi urmată de cel puțin un avertisment și dacă este avertizat de mai multe ori, jucătorul poate fi eliminat din joc, suspendat din joc și / sau interzis să participe la viitoarele jocuri.

2.5. Clienții ce optează să joace cu propriul echipament de protecție sunt direct responsabili pentru orice accident atât pe terenul de airsoft cât și în zona tehnică și a vestiarelor.

3. PAUZE

3.1 În timpul jocului, pauzele sunt responsabilitatea clientului. Arena de Airsoft nu va rambursa orele de joc dacă clientul își petrece timpul de joc în timpul pauzei.

4. ABONAMENTE

4.1. Abonamentul este personal. Este interzis să îl transferați altor persoane pentru utilizarea serviciilor Arena de Airsoft. În caz de încălcare, abonamentul este anulat, iar responsabilii sunt incluși în lista neagră pentru o perioadă de 3 luni. În acest timp, aceștia pot utiliza serviciile arenei Arena de Airsoft doar la prețuri normale, fără posibilitatea de a utiliza sistemul de abonament, și fără să beneficieze de eventuale reduceri.

4.2. Fiecare membru trebuie să respecte întotdeauna aceste Reguli de Suspendare a abonamentului Abonament care vor fi postate pe site-ul www.arenadeairsoft.ro și/sau în zona contului de Membru și/sau în centrele de sănătate/sport. Prezentele Reguli sunt parte integrantă din Regulamentul Arenei de Airsoft.

4.2.1 SUSPENDAREA OBIȘNUITĂ

4.2.1.1 Abonamentul poate fi suspendat numai de către beneficiar printr-o cerere la adresa office@arenadeairsoft.ro. Membrii vor menționa : perioada de suspendare și perioada de abonament achizitionata, iar suspendarea acestuia va fi aprobată de către un membru din staff.

4.2.1.2 Suspendarea obișnuită nu poate fi făcută pentru acelasi motiv.

4.2.1.3 Voucherele – de orice tip – sau alte tipuri de abonamente nu pot fi suspendate.

4.2.1.4 Abonamentul anual poate fi suspendat de două ori pentru o perioadă maximă totală de 30 de zile.

4.2.1 SUSPENDAREA DIN MOTIVE MEDICALE

4.2.2.1 Solicitați o suspendare din motive medicale, in baza unui certificat medical, prin trimiterea unui email la adresa office@arenadeairsoft.ro.

4.2.2.2 Membrul va completa un formular de cerere și va trimite certificatul medical de la medicul competent, continand recomandarea de a nu efectua activitati sportive/activitati ale centrelor de fitness. Documentele vor fi verificate pentru valabilitate și procesate conform recomandării medicale.

4.2.2.3 Abonamentul va fi suspendat atât timp cât este precizată în document perioada medicală.

4.2.2.4 Cererea de suspendare din motive medicale poate fi prelucrată doar dacă cererea de suspendare este trimisă impreuna cu certificatul medical în maximum 30 de zile după apariția cauzei medicale care a declanșat suspendarea.

4.2.2.5 Arena de Airsoft isi rezerva dreptul ca la propria sa discretie sa refuze accesul oricarui Membru care poate fi suspectat din motive rezonabile ca avand o stare de sanatate considerata de catre Arena de Airsoft ca fiind in detrimentul securitatii, sanatatii sau starii de bine a acestuia sau a oricarui alt Membru sau invitat.

4.2.2.6 Arena de Airsoft își rezervă drepturile să notifice autoritățile competente sau centrele medicale /medicii care au emis documentul medical folosit pentru suspendarea abonamentului, în cazul în care documentele furnizate indica orice suspiciune de autentifictate sau contin orice însemnări, semne sau inadvertențe care necesită o confirmare sau o verificare suplimentară. Toate certificatele medicale ilegale sau care contin informatii neclare care nu pot fi verificate vor duce la anularea perioadei de suspendare.

5. METODE DE LIVRARE A ABONAMENTULUI

5.1.Toate abonamentele Arena de Airsoft sunt eligibile electronic ticketing. Pentru abonamentele plătite cu carte de credit/debit, perioada se emite automat şi este afișată în contul utilizatorlui la adresa https://arenadeairsoft.ro/user . De asemenea, un e-mail de confirmare a rezervării va fi trimis automat în momentul finalizării achiziției.

5.2 În cazul plătii la locație, perioada abonamentului va fi afișată numai după efectuarea plăţii.

6. TERMENUL DE LIVRARE A ABONAMENTULUI

6.1 Abonamentul este valabil în contul clientului instant, după efectuarea plății atât online pe site-ul arenadeairsoft.ro cât și direct la locație pe Șoseaua Iași-Tg. Frumos km. 10 hala B1.

7. ANULAREA ŞI MODIFICAREA REZERVĂRII

7.1 Pentru a anula sau modifica o rezervare, contactaţi Arena de Airsoft. În cazul rambursării unei plaţi efectuate online cu carte de credit, banii vor fi returnaţi numai în contul cărţii de credit folosite pentru rezervare în conformitate cu tariful rezervat sau la locația Arenei de Airsoft pe Șoseaua Iași-Tg. Frumos km. 10 hala B1.

8. TERMENUL DE RETUR

8.1 Odată ce a fost înregistat returul unui abonament achiziționat, banii vor fi returnați în termen de 14 zile pentru plățile efectuate online cu card de credit și 7 zile pentru plățile efectuate la locație Șoseaua Iași-Tg. Frumos km. 10 hala B1.

 

MAGAZIN