TEAM BUILDING

După hard și soft te relaxezi la airsoft.

Căutați ceva nou și interesant pentru următorul Team Building în Iași?

Arena de Airsoft vă oferă o alternativă diferită de rutina și petrecerile obișnuite ale angajaților. Programul nostru este conceput de profesioniști din mediul militar. Airsoft-ul combină distracția intensă cu situații solicitante, permițând participanților să-și demonstreze și să-și dezvolte abilitățile de LEADERSHIP, COMUNICARE și PROBLEM SOLVING, având în același timp o doză crescută de adrenalină.

Peste 1000mp spatiu de joc

Replici și echipamente curățate și dezinfectate

Faci sport în timp ce te distrezi

Ce conține sesiunea

TEAM BUILDING PRO

Replică

Echipament protecție

Bile tracer infinite

Red-dot

Lanternă

Pauze între jocuri

Premiere (cupe și diplome)

Mini curs de instrucție airsoft

8 Scenarii diferite de joc

Free Bar & Snacks

Team Building PRO nu este doar un joc de airsoft!

Această sesiune este cu totul aparte datorită scenariilor cu totul aparte care dezvoltă în echipe LEADERSHIP, COMUNICARE și PROBLEM SOLVING prin sport și distracție în același timp. Pe lângă instructajul clasic, la începutul sesiunii colegii dumneavoastră vor participa la un instructaj personalizat pentru a învăța atât noțiunile de bază cât și câteva tehnici ce le vor fi de folos în turneul care va urma. 

Durata unei sesiuni Team Building PRO diferă în funcție de numărul de participanți între 3-5h.

ECHIPAMENTE

În airsoft este obligatorie protecția ochilor. Deoarece ne dorim să te joci în siguranță, vei avea o cagulă și o cască full face ce îți va proteja ochii, urechile și gura.

Protecție cap

DYE SE Thermal

Pentru o protecție sporită și pentru un grip cât mai bun asupra replicii, vei primi o pereche de mănuși tactice pe măsura ta. 

Protecție mâini

Armored Claw Shield

Bilele de airsoft nu pătează, totuși vei avea nevoie de ceva pentru a căra încărcătoarele cu bile extra pe teren. Pentru asta o vestă tactică mereu este de ajutor.

Protecție piept și suport încărcătoare

GFC Tactical vest

Unele pachete au inclus un dispozitiv de ochire. Exact cum îi spune și numele, vei avea un punct roșu/verde ce te ajută să tragi mai ușor și mai precis.

Red-dot

Vector Optics 1x35

Folosim doar replici 1:1 cu cele reale pe bază electrică. Toate replicile sunt upgradate și au un trăgaci extrem de sensibil.

Replică de asalt

Evolution RECON S10

Dacă vei lua un pachet cu lanternă aceasta te va ajuta în jocurile night game dar și pentru a distrage atenția adversarilor.

Lanternă tactică

Night Evolution B300B

Garantie

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți vom returna banii înapoi. În plus, pentru tot timpul jucat până în acel moment nu îți vom reține nici un leu. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în timpul programării și îți vom da banii înapoi.
Nu e nevoie să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de suplimentară pentru tine.
Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea Arena de Airsoft pentru că merită și vezi valoarea. Această garanție nu are litere mici și condiții ascunse..

Ce spun clienții noștri

Un loc foarte bine organizat, cu angajați foarte prietenoși. E activitatea perfecta pentru o ieșire cu prietenii atunci cand nu mai știți ce sa faceți. Recomand cu toată încrederea, merită toți banii. Sigur revenim cât de curând.

Laurentiu Dascalu

Fulll Stack Web developer

Fain sa vii aici cu 6-10 prieteni. Asigura câteva ore de adrenalina plus că te întrerupe de la rutieră.

Rotari Radu

Web developer

A great place to discover your inner hunter and have fun with friends.😁 The staff is always concerned about your safety and ready to give you any information needed about the gameplay. ✌

Cosmin Haiduc

USAMV

Întrebări Frecvente

Cum pot rezerva?

Completează formularul de contact sau sună la numărul 0799.093.175 pentru un răspuns mai rapid.

Pentru câte persoane este sesiunea?

Pentru a putea juca o sesiune Team Building PRO în arenă trebuie să fiți minim 8 persoane. Capacitatea maximă este de 20 de persoane, însă dacă sunt mai mulți colegi putem crea 2 sesiuni.

Ce echipament primim?

Echipamentul este alcătuit din mască full-face, cagulă, vestă tactică, mănuși, replică, tracer, red-dot și lanternă.

Se poate plăti cu cardul?

Desigur, modalitățile de plată sunt numerar și card iar dacă este nevoie putem emite și o factură.

Putem beneficia de o ofertă personalizată?

Desigur! Puteți obține un extra discount în funcție de numărul de participanți sau recurență!

Cu ce e recomandat să venim îmbrăcați?

O pereche de pantaloni lungi, care să nu fie foarte mulați, o bluză cu mânecă lungă/hanorac și ca încălțăminte adidași sau bocanci.

Ce este red-dot-ul?

Red-dot-ul este sistemul de ochire care înlocuiește cătările mecanice. Este un dispozitiv ce se montează pe replică prin care dacă te uiți, vei vedea un punct roșu sau verde. Unde vei poziționa punctul acolo se va duce bila cu o mică deviație în funcție de distanță.

Ce este tracer-ul?

Tracer-ul este un dispozitiv prin care trece bila și este încărcată cu lumină, iar când aceasta iese din replică este fosforescenta. Te ajută pentru ghidarea direcției de tragere. La toate pachetele primești bile tracer pentru o experiență cât mai plăcută.

Şoseaua Iaşi – Tg. Frumos km 10 (în incinta fostei avicola) hala B1, Lețcani, Iasi, 707280