PUBLIC GAME

Ești pasionat de airsoft sau dorești să încerci experiențe noi pline de adrenalină? Public game-ul este un mod de joc ce le dă posibilitatea jucătorilor să testeze arena noastră și vă garantează un joc interactiv și un nivel ridicat al adrenalinei. În același timp fiecare seară de joc îți dă posibilitatea de a te integra în comunitatea de airsoft.

Luni & Joi

20:00 - 23:00

Scenarii diferite de joc

Cauți o echipă să joci?

Intră în comunitate! Pe Discord poți vedea când se organizează public game-uri, poți discuta cu alte persoane care sunt interesate să vină în arenă, îți poți face noi prieteni și chiar propria echipă. Este, de asemenea, un loc minunat pentru a obține ajutor de la membrii comunității, precum și pentru a afla mai multe despre jocuri în general. Alătură-te grupului Discord al Arenei de Airsoft astăzi și vino să petreci timpul cu noi

PRETURI Inchiriere

FULL

200 lei

150 min

Replica

Echipament protectie

Bile tracer infinite

Red-dot

Lanterna 

BURST

150 lei

150 min

Replica

Echipament protectie

900 bile tracer

Red-dot

Lanterna 

SEMI

100 lei

150 min

Replica

Echipament protectie

600 bile tracer

INTRARE CU ECHIPAMENT PERSONAL

50 lei

Acces 1 sesiune Public Game

Abonament ACCES

200 lei/lună

Acces prioritar
Replică de joc în caz de urgență
Oferte speciale pentru membri
Public Game
Echipament protecție
Lanternă
Tracer
Dog tag BASIC

Abonament PRO

2999 lei/an

Acces prioritar
Replică de joc în caz de urgență
Oferte speciale pentru membri
Public Game
Fun Game
Patch
Echipament protecție
Lanternă
Tracer
Dog tag PRO
Intrare la evenimente speciale
Instalare gratuită piese magazin (V2,V3)
1 Rezervare BURST 10 persoane
1 revizie tehnică /an
3 Invitații clienți noi

scenarii

SOFT

În acest mod ai ocazia să te odihnești până la următoarea rundă.

Este cunoscut și drept Deathmatch. Se joacă până când toți jucătorii dintr-o echipă sunt eliminați. Dacă ești nimerit de o bilă, te declari mort, mergi spre zona de refugiu și astepți până se termină runda.

MEDIUM

Este un mod temperat în care ai loc să te odihnești însă trebuie să fii conectat la joc mereu.

Acesta este cunoscut și ca Tag. Jucătorii primesc câte un tag la începutul rundei. După ce mor, trebuie să lase tag-ul unde au murit. Dacă este recuperat vreun tag, poate fi dus în bază pentru a învia un coechipier. Va câștiga echipa care elimină toți adversarii. 

EXTREME

Este cel mai solicitant scenariu de joc datorită pauzelor aproape inexistente.

Extreme sau Respawn se joacă astfel: la fiecare 30-60 secunde vei auzi un fluier iar dacă ești în bază, poți intra pe teren. Se joacă încontinuu până un jucător atinge baza adversarilor. 

mărturii de la clientul nostru fericit

Am fost împreună cu 15 prieteni. Foarte complex sportul, pot spune ca nu am mai făcut asa mult efort de foarte mult timp. Cat despre locație, se vede ca s-au investit mulți bani. Cei din staff au fost foarte primitori și ne-au explicat tuturor regulile, toți fiind începători. Pe scurt o experienta ce merita încercată! Cu siguranță o sa ne întoarcem!

Goia Madalin

The staff was nice but he insisted with too many breaks!! Let us play dude. And the packages are really confusing. Other than that, cool quality equipment, really fun place. I would go there again.

Florin Danci

Very friendly and helpful staff. Great selection of plans depending on your budget. Map’s organized great. Would definitely recommend coming here!

Stan Bogdan

Garantie

Dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți vom returna banii înapoi. În plus, pentru tot timpul jucat până în acel moment nu îți vom reține nici un leu. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în timpul programării și îți vom da banii înapoi.
Nu e nevoie să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de suplimentară pentru tine.
Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea Arena de Airsoft pentru că merită și vezi valoarea. Această garanție nu are litere mici și condiții ascunse..

Întrebări frecvente

Pot să mai cumpăr încărcătoare suplimentare dacă ramân fără bile?

Desigur! Poți lua câte încărcătoare suplimentare ai nevoie.

Câte persoane trebuie să fim? Și maxim?

Pentru a putea juca o sesiune în arenă trebuie să fiți minim 6 persoane. Capacitatea maximă este de 16 persoane simultan, însă dacă sunt mai mulți doritori se pot face 3 echipe care să joace prin rotație.

Ce echipament primim?

Echipamentul este alcătuit din mască full-face, cagulă, vestă tactică, mănuși, replică și tracer iar extra poți avea red-dot și lanternă.

Cu ce e recomandat să venim îmbrăcați?

O pereche de pantaloni lungi, care să nu fie foarte mulați, o bluză cu mânecă lungă/hanorac și ca încălțăminte adidași sau bocanci.

Ce este red-dot-ul?

Red-dot-ul este sistemul de ochire care înlocuiește cătările mecanice. Este un dispozitiv ce se montează pe replică prin care dacă te uiți, vei vedea un punct roșu sau verde. Unde vei poziționa punctul acolo se va duce bila cu o mică deviație în funcție de dintanță.

Ce este tracer-ul?

Tracer-ul este un dispozitiv prin care trece bila și este încărcată cu lumină, iar când aceasta iese din replică este fosforescenta. Te ajută pentru ghidarea direcției de tragere. La toate pachetele primești bile tracer pentru o experiență cât mai plăcută.

Se poate plăti cu cardul?

Modalitățile de plată sunt numerar și card!