Traieste experienta Counter Strike
acum si in realitate

SCENARII

Death Match

Se joaca pana cand toti jucatorii dintr-o echipa sunt eliminati. Daca esti nimerit de o bila, te declari mort, mergi spre zona de refugiu si astepti pana se termina runda

.

Capture the flag

La mijlocul terenului se gaseste un steag. Acesta trebuie dus in baza ta pentru a castiga runda. Daca ai steagul in mana si esti nimerit, trebuie sa lasi steagul unde ai murit.

Tag

Jucatorii primesc cate un tag la inceputul rundei. Dupa ce mori, trebuie sa lasi tag-ul unde ai murit. Daca recuperezi un tag, iti pot reinvia un coechipier.

Zona

La fiecare 2 minute se va auzi un sunet, fiecare jucator are 10 secunde pentru a avansa pana in dreptul stalpilor din lateral. Cei care nu reusesc sa avanseze sau nu vor sa avanseze sunt declarati morti

PRETURI

FULL

200 lei

150 min

Replica

Echipament protectie

Bile tracer infinite

Red-dot

Lanterna 

BURST

150 lei

150 min

Replica

Echipament protectie

900 bile tracer

Red-dot

Lanterna 

SEMI

100 lei

150 min

Replica

Echipament protectie

600 bile tracer

SAFE

60 lei

150 min

Replica

Echipament protectie

300 bile tracer 

Intrare cu echipament personal 150 min

35 lei

Abonament 10 intrari cu echipament personal

300 lei

Ne-am dat seama că tot mai mulți oameni își doresc să-și ocupe timpul liber cu activități ce le dezvoltă mai multe capabilități simultan.

Așa că ne-am hotărât să le dam posibilitatea acestora să-și petreacă acest timp jucându-se airsoft, alături de cei mai buni prieteni sau alături de colegii de la job astfel distrându-se și dezvoltând în același timp condiția fizică, disciplina, leadership-ul, atenția și competitivitatea.

“Airsoftul doare mai tare decât paintballul?”

Nu, deoarece proiectilul (bila) la replicile de airsoft este mai mic, prin urmare impactul este mai puţin dureros.

Pentru unii dintre clienţi airsoftul este a doua “pasiune” după paintball, prin urmare sunt destul de obişnuiţi cu impactul cu bilele. Pe de altă parte sunt clienţi care aud pentru prima dată de airsoft, îl încearcă cu teamă şi ne întreabă:
“Doare tare?” Răspuns: Pişcă…
Cu siguranţă experienţa diferă de la un jucător la altul: în funcţie de gradul de suportabilitate, distanţa de tragere, bilele folosite, etc.

Recomandăm pentru jocurile la Arenă un hanorac și pantaloni lungi pentru a expune cât mai puțin pielea.
După cum ne spun jucătorii, sună a sport periculos. El poate deveni mai ales dacă nu eşti echipat adecvat și nu porți echipamentul de protecție. Atâta vreme cât jocul de airsoft este corect, se respectă regulile, echipamentul de airsoft este purtat, distanţă de tragere respectă normele, nimic rău nu se întâmplă.

Dacă eşti novice, te sperie un pic gândul şi te întrebi poate, de ce joacă atâţia pasionaţi de airsoft aproape în fiecare weekend, dacă e un sport dureros? Pentru că airsoftul este un sport complex și este un mod special de petrecere a timpului liber alături de prieteni.

Sună acum, dacă ai nevoie de mai multe detalii. Suntem bucuroși să ți le oferim oricând.